Εργασίες αποκατάστασης στον οδικό άξονα Δερβενάκι – Δουμενά του Δήμου Αιγιάλειας

Στην αποκατάσταση των εκτεταμένων ζημιών που έχουν προκληθεί από τις φυσικές καταστροφές στις υποδομές της οδού Δερβενάκι – Δουμενά, στον Δήμο Αιγιάλειας προχωρά η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, καθώς τη Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2023 ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Νεκτάριος Φαρμάκης υπέγραψε σύμβαση με τον ανάδοχο του έργου.

Στον οδικό άξονα Δερβενάκι – Δουμενά παρατηρούνται καθιζήσεις ερεισμάτων και τμημάτων οδοστρώματος, βλάβες ασφαλτικών, καταπτώσεις γαιών, έμφραξη αποστραγγιστικών τάφρων, καταστροφή τεχνικών έργων αντιστήριξης πρανών και απορροής όμβριων υδάτων, αποκοπή τμημάτων οδών, κατολισθήσεις κ.ά..

Για την αποκατάσταση της βατότητας  στο συγκεκριμένο τμήμα του επαρχιακού δικτύου θα γίνουν εργασίες σε τουλάχιστον 27 σημεία  ώστε οι υποδομές να είναι λειτουργικές και ασφαλέστερη η κυκλοφορία των οχημάτων. Το έργο είναι προϋπολογισμού 1,7 εκατ ευρώ και χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων.

Με ένα κλικ όλα τα έργα προς δημοπράτηση

Τεχνική ενημέρωση από τους Δήμους και Περιφέρειες στο https://gobhma.gr/

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για λόγους επισκεψιμότητας και στατιστικών. Συνεχίζοντας την περιήγηση, αποδέχεστε τη χρήση αυτών των cookies Αποδοχή Περισσότερα