Εργασίες ανακατασκευής του Αναψυκτηρίου στην παραλία Ελευσίνας

Ξεκίνησαν οι εργασίες ανακατασκευής και ανάπλασης του Αναψυκτηρίου που βρίσκεται στο παραλιακό μέτωπο Ελευσίνας και στην αποχαρακτηρισμένη χερσαία ζώνη λιμένα.

Αξίζει να σημειωθεί, πως με πρόσφατο ΦΕΚ, το Αναψυκτήριο παραχωρήθηκε στον Δήμο Ελευσίνας για 10 χρόνια, άνευ ανταλλάγματος, μετά από συντονισμένες ενέργειες της Δημοτικής Αρχής με το Υπουργείο Οικονομικών και τη συνδρομή της Τεχνικής Υπηρεσίας.

Η εν λόγω παραχώρηση έδωσε στη Δημοτική Αρχή τη δυνατότητα για ουσιαστικές παρεμβάσεις στο ακίνητο, οι οποίες και θα συμβάλλουν στην αναβάθμιση του παραλιακού μετώπου. Συγκεκριμένα, φτάνοντας στο σήμερα και μέσω χορηγίας της τεχνικής εταιρείας Καρπάθιος Α.Ε., ξεκίνησαν οι εργασίες ανακατασκευής του ιστορικού Αναψυκτηρίου, με την εταιρεία να αναλαμβάνει το σύνολο του κόστους των εργασιών.

Όπως ανέφερε ο δήμαρχος Ελευσίνας Αργύρης Οικονόμου: «Οι εργασίες στο Αναψυκτήριο ξεκίνησαν και πολύ σύντομα θα παραδοθεί στους πολίτες ένας νέος, σύγχρονος χώρος πολιτισμού. Θέλω να ευχαριστήσω θερμά την τεχνική εταιρεία Καρπάθιος Α.Ε. που είναι μία ακόμη εταιρεία της πόλης, η οποία εμπιστεύτηκε το όραμά μας, εμπιστεύτηκε το έργο μας και τις καθημερινές προσπάθειες που κάνουμε προς όφελος της πόλης. Είναι μία πρωτοβουλία, που μαζί με την ανακατασκευή του Σίνε Ελευσίς από τα Ελληνικά Πετρέλαια και την ανάπλαση του Παλαιού Δημαρχείου από τη Μέτρον Α.Ε. αλλά και άλλες που θα ακολουθήσουν, δείχνει πως οι εταιρείες που δραστηριοποιούνται στην πόλη μας στέκονται αρωγοί στις προσπάθειές μας για την αναβάθμιση του Δήμου. Το παραλιακό μέτωπο λοιπόν, αλλάζει, με υπομονή, επιμονή και στοχευμένες ενέργειες. Αυτός ήταν και ο στόχος μας και με αυτόν τον γνώμονα συνεχίζουμε».

Με ένα κλικ όλα τα έργα προς δημοπράτηση

Τεχνική ενημέρωση από τους Δήμους και Περιφέρειες στο https://gobhma.gr/

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για λόγους επισκεψιμότητας και στατιστικών. Συνεχίζοντας την περιήγηση, αποδέχεστε τη χρήση αυτών των cookies Αποδοχή Περισσότερα