Είκοσι έξι αθλητικούς χώρους κατασκευάζει και αναβαθμίζει η Περιφέρεια Θεσσαλίας

Είκοσι έξι αθλητικούς χώρους κατασκευάζει και αναβαθμίζει σε περιοχές των Δήμων Αγιάς, Ελασσόνας Κιλελέρ, Τεμπών, Τυρνάβου και Φαρσάλων η Περιφέρεια Θεσσαλίας. Υπογράφεται το επόμενο διάστημα η Προγραμματική Σύμβαση μεταξύ Περιφέρειας Θεσσαλίας και Δήμων για έργα συνολικού προϋπολογισμού 1.492.000 ευρώ  με χρηματοδότηση από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας Θεσσαλίας.

«Η Περιφέρεια Θεσσαλίας έχει ανέβει επίπεδο τα τελευταία χρόνια στον αθλητισμό. Ο αθλητισμός έχει περάσει στο dna των νέων ανθρώπων και η Περιφέρεια Θεσσαλίας αποδεικνύει στην πράξη ότι είναι η πρώτη αθλητική Περιφέρεια της χώρας. Επενδύουμε 1,5 εκατ. ευρώ προκειμένου να κατασκευάσουμε και να αναβαθμίσουμε αθλητικούς χώρους σε περιοχές των Δήμων  Αγιάς, Ελασσόνας Κιλελέρ, Τεμπών, Τυρνάβου και Φαρσάλων» τόνισε ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας μιλώντας στο Περιφερειακό Συμβούλιο Θεσσαλίας.

Με ένα κλικ όλα τα έργα προς δημοπράτηση

Τεχνική ενημέρωση από τους Δήμους και Περιφέρειες στο https://gobhma.gr/

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για λόγους επισκεψιμότητας και στατιστικών. Συνεχίζοντας την περιήγηση, αποδέχεστε τη χρήση αυτών των cookies Αποδοχή Περισσότερα