Διακήρυξη ηλεκτρονικού διαγωνισμού για τον ανάδοχο της διαμόρφωσης του Πάρκου Μάλεμε

Ο Δήμος Πλατανιά ενημέρωσε ότι διακηρύχθηκε ηλεκτρονικός ανοικτός διαγωνισμός με σφραγισμένες προσφορές για την ανάδειξη αναδόχου εκτέλεσης του έργου: «ΔΙΑΜΌΡΦΩΣΉ ΠΆΡΚΟΥ ΜΑΛΕΜΕ», εκτιμώμενης αξίας 282.458,05€.

Το έργο έχει ενταχθεί στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «ΑΛΙΕΊΑ ΘΆΛΑΣΣΑ 2014 -2020», στον Άξονα Προτεραιότητας 4 «Αύξηση της Απασχόλησης και της εδαφικής συνοχής» και η σύμβαση θα συγχρηματοδοτηθεί από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Θάλασσας και Αλιείας και από Εθνικούς Πόρους, μέσω του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων (ΠΔΕ). Είναι εγγεγραμμένο στο Τεχνικό πρόγραμμα και στον προϋπολογισμό του 2022 του Δήμου Πλατανιά.

Στο πλαίσιο του έργου πρόκειται να διαμορφωθεί ο ακάλυπτος χώρος του οικοπέδου του δημοτικού κέντρου υγείας, ιδιοκτησίας του Δήμου Πλατανιά, που βρίσκεται στην Κοινότητα Μάλεμε της ΔΕ Πλατανιά, προκειμένου να χρησιμοποιηθεί ως χώρος άθλησης και παιδικής χαράς.

Οι εργασίες περιλαμβάνουν:

– Δημιουργία πάρκου με παιδική χαρά και υπαίθρια άσκηση
– Προσθήκη κατάλληλου αστικού εξοπλισμού
– Διαμόρφωση περιμετρικού πεζοδρομίου
– Επιμέλεια περιβάλλοντος χώρου ιατρείου και του κτιρίου

Η συνολική προθεσμία εκτέλεσης του έργου ορίζεται σε 4 μήνες από την ημέρα υπογραφής της σύμβασης.

Με ένα κλικ όλα τα έργα προς δημοπράτηση

Τεχνική ενημέρωση από τους Δήμους και Περιφέρειες στο https://gobhma.gr/

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για λόγους επισκεψιμότητας και στατιστικών. Συνεχίζοντας την περιήγηση, αποδέχεστε τη χρήση αυτών των cookies Αποδοχή Περισσότερα