Δημοπρατείται το έργο «Βελτίωση Αγροτικής Οδοποιίας Δήμου Μονεμβασίας»

Εγκρίθηκε από την Ειδική Υπηρεσία Εφαρμογής Παρεμβάσεων Αγροτικής Ανάπτυξης, η δημοπράτηση του  έργου «Βελτίωση Αγροτικής Οδοποιίας Δήμου Μονεμβασίας» συνολικού προϋπολογισμού 499.999,69€.

Αντικείμενο του έργου είναι η συντήρηση και βελτίωση αγροτικών δρόμων σε τοπικές κοινότητες των Δημοτικών Ενοτήτων του Δήμου σε συνολικό μήκος 3.806,00 μέτρων, με τσιμεντοστρώσεις σε τμήματα αγροτικών δρόμων δύσκολα στην προσπέλαση προς τις αγροτικές και κτηνοτροφικές εκμεταλλεύσεις τα οποία αναγκάζεται ο Δήμος να συντηρεί κάθε έτος με δυσβάστακτο κόστος.

Συγκεκριμένα θα γίνουν τσιμεντοστρώσεις ώστε να συντηρηθούν – βελτιωθούν αγροτικοί δρόμοι στη Δ.Ε Βοιών στις Κοινότητες Καστανέας, Αγίων Αποστόλων, Κάμπου και Αγίου Γεωργίου, Δ.Ε Μονεμβασίας στις Κοινότητες Μονεμβασίας, Νομίων, Βελιών, Αγίου Ιωάννη, Αγίου Νικολάου, Δ.Ε Ζάρακα στις Κοινότητες Ιέρακα και Χάρακα και Δ.Ε Μολάων στις Κοινότητες Μολάων, Πακίων του Δήμου.

Με το έργο αυτό ολοκληρώνεται η ένταξη και των τελευταίων Κοινοτήτων στα προγράμματα Αγροτικής Οδοποιίας που υλοποιεί ο Δήμος, οι υπόλοιπες έχουν ενταχθεί στα δύο προηγούμενα.

Το εν λόγω έργο θα συμβάλει αφενός στη βελτίωση της καθημερινότητας των ανθρώπων της παραγωγής, διευκολύνοντας την ασφαλή πρόσβαση τους στον τόπο εργασίας τους και τον εκσυγχρονισμό των καλλιεργητικών μεθόδων (εύκολη πρόσβαση μηχανών και διακίνηση της παραγωγής) και αφετέρου στη βελτίωση της ανταγωνιστικότητας, με θετικές επιπτώσεις στο αγροτικό εισόδημα.

Με ένα κλικ όλα τα έργα προς δημοπράτηση

Διαβάστε επίσης

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για λόγους επισκεψιμότητας και στατιστικών. Συνεχίζοντας την περιήγηση, αποδέχεστε τη χρήση αυτών των cookies Αποδοχή Περισσότερα