Δήμος Πρέβεζας: Προς δημοπράτηση η εκπόνηση σχεδίου αστικής προσβασιμότητας

Το «πράσινο φως» για τη δημοπράτηση του έργου “Εκπόνηση σχεδίου αστικής προσβασιμότητας στον Δήμο Πρέβεζας” έδωσε ο Δήμος Πρέβεζας.

Το έργο χρηματοδοτείται από το Πράσινο Ταμείο με ποσό 49.600,00 ευρώ και σκοπό έχει να καθορίσει τις απαραίτητες παρεμβάσεις εξασφάλισης της προσβασιμότητας των υπαίθριων κοινόχρηστων χώρων συμπεριλαμβανομένων των δικτύων πεζής μετακίνησης, των οδεύσεων διαφυγής, χώρων εκτόνωσης σημείων προσωρινής περίθαλψης και σημείων καταφυγής των πολιτών εντός των διοικητικών τους ορίων των ΟΤΑ.

Ο ανάδοχος του έργου θα καταγράψει την υφιστάμενη κατάσταση, θα επικαιροποιήσει ή θα εκπονήσει μελέτες και στη συνέχεια θα υποβάλλει την τεχνική έκθεση περιγραφής των προτεινόμενων παρεμβάσεων για την εξασφάλιση προσβασιμότητας στα κτίρια που στεγάζουν δημόσιες υπηρεσίες και τις υπόλοιπες χρήσεις που προβλέπει η νομοθεσία.

Με ένα κλικ όλα τα έργα προς δημοπράτηση

Διαβάστε επίσης

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για λόγους επισκεψιμότητας και στατιστικών. Συνεχίζοντας την περιήγηση, αποδέχεστε τη χρήση αυτών των cookies Αποδοχή Περισσότερα