Δήμος Λυκόβρυσης – Πεύκης: 390.000 ευρώ για ανάπλαση πλατειών και παιδικών χαρών

Ακόμα μία χρηματοδότηση εξασφαλίστηκε για τον Δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης. Πιο συγκεκριμένα, με απόφαση του Διοικητικού του Συμβουλίου, το Πράσινο Ταμείο ενέταξε το έργο «Ανάπλαση Κοινοχρήστων Χώρων και Χώρων Πρασίνου» στο Χρηματοδοτικό Πρόγραμμα του «Δράσεις Περιβαλλοντικού Ισοζυγίου» με ποσό 390.000 ευρώ.

Σύμφωνα με τη σχετική ενημέρωση, το έργο περιλαμβάνει την αστική ανάπλαση της Πλατείας επί των οδών Ιωαννίνων και Πόντου στην Πεύκη και της Πλατείας Ελευθερίας στη Λυκόβρυση καθώς και των παιδικών χαρών που βρίσκονται στις δύο πλατείες.

Αναφερόμενος στο θέμα ο Τάσος Μαυρίδης δήλωσε: «Αξιοποιούμε κάθε πηγή χρηματοδότησης προκειμένου να υλοποιήσουμε σημαντικά έργα στις δύο δημοτικές μας ενότητες. Ιδιαίτερα από το Πράσινο Ταμείο έχουμε αξιοποιήσει μια σειρά από προγράμματα για να αναβαθμίσουμε το προαύλιο του Γυμνασίου Λυκόβρυσης, για να εγκαταστήσουμε υπόγειους κάδους, αλλά και για αποκτήσουμε Σχέδιο Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας και Σχέδιο Φόρτισης Οχημάτων. Και πλέον προχωράμε στην ανάπλαση δύο πλατειών, μια σε κάθε δημοτική μας ενότητα με χρηματοδότηση 390.000 ευρώ. Συνεχίζουμε με την ίδια ορμή να σχεδιάζουμε, να διεκδικούμε και να υλοποιούμε έργα πνοής και ουσίας για το Δήμο μας».

Με ένα κλικ όλα τα έργα προς δημοπράτηση

Διαβάστε επίσης

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για λόγους επισκεψιμότητας και στατιστικών. Συνεχίζοντας την περιήγηση, αποδέχεστε τη χρήση αυτών των cookies Αποδοχή Περισσότερα