Βελτίωση του παραλιακού δρόμου στον Άγιο Νικόλαο Λεύκτρου – Το κόστος του έργου

Με απόφαση του περιφερειάρχη Πελοποννήσου Παναγιώτη Νίκα εντάσσεται στο ΠΕΠ Πελοποννήσου 2014 – 2020 το έργο βελτίωσης του παραλιακού δρόμου στον Αγιο Νικόλαο Λεύκτρου, στον Δήμο Δυτικής Μάνης.

Η δημόσια δαπάνη του εν λόγω έργου, το οποίο υπάγεται στον Αξονα Προτεραιότητας “Υποδομές υποστήριξης ανθρώπινου δυναμικού” και συγχρηματοδοτείται από το ΕΤΠΑ (Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης), ανέρχεται σε 900.000 ευρώ.

Στο πλαίσιο του έργου βελτίωσης και ανάπλασης της παραλιακής οδού του Αγίου Νικολάου, στη Δημοτική Ενότητα Λεύκτρου του Δήμου Δυτικής Μάνης, προβλέπεται η αποξήλωση όλων των υλικών επίστρωσης της οδού, ενώ απομακρύνονται τα υφιστάμενα σήμερα πεζοδρόμια, όπως και ο αστικός εξοπλισμός καθώς και οι ιστοί ηλεκτροφωτισμού.

Η τελική επίστρωση της επιφάνειας θα είναι από κυβόλιθους, ενώ σε ορισμένα σημεία που έχει οριοθετηθεί το πεζοδρόμιο, αλλά δεν έχουν τοποθετηθεί τα υλικά επίστρωσης, θα τοποθετηθούν αντιολισθητικές πλάκες πεζοδρομίου. Η ανάπλαση περιλαμβάνει επίσης νέα φωτιστικά σώματα, δοχεία απορριμμάτων και δοχεία για την ανακύκλωση απορριμμάτων.

Την σχετική απόφαση μπορείτε να δείτε εδώ: ΑΠΟΦΑΣΗ 

Με ένα κλικ όλα τα έργα προς δημοπράτηση

Τεχνική ενημέρωση από τους Δήμους και Περιφέρειες στο https://gobhma.gr/

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για λόγους επισκεψιμότητας και στατιστικών. Συνεχίζοντας την περιήγηση, αποδέχεστε τη χρήση αυτών των cookies Αποδοχή Περισσότερα