Ανακατασκευή του κόμβου ΣΟΦΤΕΞ στη Δράμα

Υπογράφηκε στην Κομοτηνή από τον περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης κ. Χρήστο Μέτιο και τον κ. Άγγελο Ταΐρη της εταιρείας «ΤΑΪΡΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ ΙΚΕ», η σύμβαση του έργου για την ανακατασκευή του κόμβου ΣΟΦΤΕΞ και τη μετατροπή του σε κυκλικό, έξω από την πόλη της Δράμας.

Το έργο είναι προϋπολογισμού 900.000 ευρώ, σχεδιάστηκε από την Περιφερειακή Ενότητα Δράμας και με απόφαση του κ. Μέτιου εντάχθηκε για χρηματοδότηση στο ΕΣΠΑ της Περιφέρειας τον περασμένο Μάρτιο.

Ο νέος κόμβος που θα κατασκευαστεί θα έχει διάμετρο 50 μέτρων, θα είναι πλήρως εξοπλισμένος και ηλεκτροφωτισμένος και θα διευκολύνει σημαντικά την κυκλοφορία καθώς θα μειώσει το χρόνο διέλευσης των οχημάτων από το σημείο και θα αυξήσει το επίπεδο της οδικής ασφάλειας.

Στην υπογραφή της σύμβασης παρόντες ήταν ο Αντιπεριφερειάρχης Δράμας κ. Γρηγόρης Παπαεμμανουήλ, ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου κ. Χρήστος Παπαθεοδώρου και ο Εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος Παρακολούθησης Εφαρμογής Δράσεων Αγροτικής Οικονομίας κ. Γιώργος Ζιμπίδης.

Με ένα κλικ όλα τα έργα προς δημοπράτηση

Διαβάστε επίσης

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για λόγους επισκεψιμότητας και στατιστικών. Συνεχίζοντας την περιήγηση, αποδέχεστε τη χρήση αυτών των cookies Αποδοχή Περισσότερα