Ανακατασκευή της παιδικής χαράς στο Ντολτσό αξίας 400.000 ευρώ

Μία παιδική χαρά – στολίδι θα αποκτήσουν σε σύντομο χρονικό διάστημα οι κάτοικοι της Καστοριάς, όπως αναφέρει η δημοτική Αρχή, καθώς μετά τη σύμβαση που υπέγραψαν ο δήμαρχος, Γιάννης Κορεντσίδης, με τον ανάδοχο του έργου, θα ξεκινήσει άμεσα η ανακατασκευή της παιδικής χαράς στο Ντολτσό, με προϋπολογισμό 400.000 ευρώ και χρηματοδότηση από το ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ.

Με τη συγκεκριμένη παρέμβαση η μητροπολιτική παιδική χαρά του Ντολτσό θα αναβαθμιστεί, ώστε οι χώροι, μετά τη διαμόρφωσή τους, να συμβάλλουν στην αστική αναζωογόνηση της περιοχής και να αποτελέσουν πόλο έλξης για ξεκούραση, ψυχαγωγία και αναψυχή για τα παιδιά και τους συνοδούς τους. Βασικός στόχος είναι η δημιουργία ασφαλούς και λειτουργικού χώρου, βασισμένου στα ισχύοντα Ευρωπαϊκά πρότυπα και τις Ελληνικές νομοθεσίες.

«Μετά την ολοκλήρωση 13 παιδικών χαρών στην πόλη και σε χωριά του Δήμου Καστοριάς, προχωρούμε στην ανακατασκευή της παιδικής χαράς του Ντολτσό, απαντώντας σε ένα χρόνιο αίτημα των Δημοτών μας. Η συγκεκριμένη παιδική χαρά θα αποτελέσει σημείο αναφοράς για την πόλη μας», τόνισε κατά την υπογραφή της σύμβασης ο δήμαρχος Καστοριάς.

Στον άμεσο προγραμματισμό του Δήμου Καστοριάς είναι η ανακατασκευή και άλλων έξι παιδικών χαρών, ώστε συνολικά 20 παιδικές χαρές να τεθούν στη διάθεση των τοπικών κοινωνιών.

Με ένα κλικ όλα τα έργα προς δημοπράτηση

Διαβάστε επίσης

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για λόγους επισκεψιμότητας και στατιστικών. Συνεχίζοντας την περιήγηση, αποδέχεστε τη χρήση αυτών των cookies Αποδοχή Περισσότερα