Έργα ανάπλασης στο Πόρτο Χέλι

Νέα έργα ανάπλασης ξεκίνησαν, την 9η Ιανουαρίου 2023, στην Κοινότητα Πορτοχελίου του Δήμου Ερμιονίδας, προϋπολογισμού 147.450,07 € με Φ.Π.Α. (συνεχιζόμενο από το τεχνικό πρόγραμμα του Δήμου Ερμιονίδας, χρηματοδοτούμενο από ΣΑΤΑ 2021).

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την τεχνική περιγραφή του έργου προβλέπεται η κατασκευή νέων πεζοδρομίων σε επέκταση των ήδη υπαρχόντων με εργασίες διαμόρφωσης και υπερύψωσης τους. Θα διαμορφωθούν επίσης, ράμπες και ζώνες διέλευσης ΑΜΕΑ για την εύκολη πρόσβαση όλων των πολιτών.

Προβλέπονται ακόμη, εργασίες για τη  διάστρωση κυβόλιθων στο οδόστρωμα της παραλιακής δημοτικής οδού, επιφάνειας 1,250 τ.μ., στην οποία θα έχει προηγηθεί η απόξεση του ασφαλτικού τάπητα για τη σύνδεση του με τον  ήδη υπάρχοντα πεζόδρομο.

Πλέον, ένας από τους πιο τουριστικούς προορισμούς του Δήμου Ερμιονίδας με χιλιάδες επισκέπτες κάθε χρόνο, αλλάζει όψη και αποκτά πιο αναβαθμισμένη εικόνα, ενώ συγχρόνως γίνεται περισσότερο προσβάσιμος για όλους τους πολίτες.

Με ένα κλικ όλα τα έργα προς δημοπράτηση

Τεχνική ενημέρωση από τους Δήμους και Περιφέρειες στο https://gobhma.gr/

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για λόγους επισκεψιμότητας και στατιστικών. Συνεχίζοντας την περιήγηση, αποδέχεστε τη χρήση αυτών των cookies Αποδοχή Περισσότερα